Sterilizarea maidanezilor cea mai mare PROSTIE posibila ! Maidanezii trebuie eutanasiati in masa.

Maidanezii musca din bugetu primariei .

Share this video :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
30 iulie 2013 la 11:11

In timp ce noi sintem muscati de maidanezi, in timp ce ong-urile incaseaza bani frumosi cu "sterilizarile" lor, presedinta unui ong care tine mortis sa se repuna in libertate maidanezii declara in stampa din strainatate: Sara Turetta sefa ong-ului savethedogs declara in Donna Moderna ca "cu dragoste pentru animale se educa un popor", adica noi cei care nu mai vrem sa fim muscati si omoriti de maidanezi, cei care vrem eutanasierea maidanezilor, adica dupa ea sintem un popor needucat. A venit italianca sa ne invete pe noi cum sa traim in mijlocul excrementelor de ciini si si a ciinilor.
Pai nu mi se pare mare civilizatie ceea ce vrea sa ne invete tipa: strazi pline de maidanezi liberi sa ne muste si sa ne omoare. Culmea ! Asta dupa ea e civilizatie, iar noi care nu mai vrem maidanezii sintem needucati.
Ea zice ca ar iubi maidanezii... Atunci de ce nu-i intretine pe toti acasa la ea ?
Nu poti obliga pe altii (culmea pina si pe cetatenii muscati) sa contribuie la intretinerea maidanezilor. Primariile cheltuie o gramada de bani cu aceste ong ptr. sterilizarea maidanezilor, iar maidanezii se inmultesc tot mai mult. Nu e clar ca sterilizarea nu ajuta la nimic ?
Eutanasierea tuturor maidanezilor e singura solutie, de 20 de ani ong-urile tot sterilizeaza si ne iau banii degeaba.

Trimiteți un comentariu

 
Hingherul : Luptator © 2011-2020. Fara Maidanezi SI CASTRATI ZOOFILII
Publicat de Mas Template